A furat un telefon mobil

Un bărbat din Ghioroc a fost prins după ce a furat un telefon mobil. Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au reuşit identificarea unui bărbat bănuit că ar fi sustras un telefon mobil.
Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în data de 20 februarie, Claudiu B., din Ghioroc, ar fi sustras un telefon mobil marca Nokia Lumia, de pe pultul unui fast food, din incinta unui centru comercial din municipiul Arad.

Depistaţi în trafic conducând fără permis
Poliţiştii arădeni au depistat în trafic, mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni rutiere.
Poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliție Rurală Arad l-au depistat în trafic pe Stefan C.
Bărbatul conducea un motoscuter, pe strada Meşterul Manole, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie. Poliţiştii de la Poliţia comunală Șiria l-au depistat în trafic, în localitatea Galşa, pe Andrei P., de 25 ani, care conducea un moped, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie. Poliţiştii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Lipova l-au depistat în trafic pe George B. Bărbatul conducea un autoturism marca Toyota, în localitatea Zăbrani, având dreptul de a conduce autoturisme suspendat. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanță de reţinere şi introdus în arestul IPJ Arad.
În toate aceste situaţii, poliţiştii au întocmit acte premergătoare săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Poliţiştii rutieri în acţiune
Oamenii legii au efectuat mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 160 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 29.500 de lei.
Dintre acestea, 95 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

Recomandările redacției