Ştiri pe scurt (18.02.2015)

0
176

A furat din boxa unui bloc

Un tânăr, bănuit de comiterea unui furt de pe raza municipiului, a fost identificat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 14-15 noiembrie 2014, tânărul de 19 ani, ar fi pătruns prin forţarea sistemului de închidere, într-o boxă aflată la subsolul unui bloc de pe strada Ştefan Augustin Doinaş, de unde ar fi sustras o geantă, cablu electric şi băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 3.000 de lei. Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Reţinut de poliţişti

Un bărbat, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, a fost depistat şi reţinut de poliţiştii Postului de Poliţie Petriş. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 14-15 februarie,  bărbatul de 52 de ani, ar fi pătruns prin distrugerea uşii, în bucătăria unui imobil din localitatea Petriş, de unde ar fi sustras un televizor, o butelie pentru aragaz şi o rolă de cablu, cauzând un prejudiciu de aproximativ 900 de lei. Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Cercetat pentru furt

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat un tânăr, bănuit că ar fi sustras un telefon mobil. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 24-25 noiembrie 2014, tânărul de 17 ani, profitând de neatenţia victimei, ar fi sustras un telefon mobil marca Samsung S5, de pe o masă dintr-un club de pe raza municipiului. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 2.000 lei a fost recuperat, tânărul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.