Trimis în judecată

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, au dispus trimiterea în judecată a lui Irinel Florin Lupşa pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că Irinel Florin Lupşa în seara zilei de 03.06.2014, în jurul orei 22.15, a condus autoturismul marca Renault, pe ruta Vârfurile-Lovrin. În satul Măderat a fost depistat de către organele de poliţie, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Ineu.

 

 

Depistat fără permis

Un tânăr, care a condus fără permis de conducere, a fost depistat în trafic de poliţiştii Postului de Poliţie Săvârşin. Tânărul, de 21 de ani, din judeţul Arad, a fost depistat în trafic, în timp ce a condus un autoturism, pe DC 74, pe raza localităţii Săvârşin, fără a deţine permis de conducere de nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

 

 

Vitezomani amendaţi

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 160 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei.

Dintre acestea, 70 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 90 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției