Ştiri pe scurt (19.02.2015)

0
172

Furt din imobil

Trei tineri, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-un imobil de pe raza localităţii Cintei au fost identificaţi de poliţiştii Postului de Poliţie Zărand. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada 20-30 ianuarie, trei tineri ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit de pe raza localităţii Cintei, de unde ar fi sustras un contor electric, 15 metri de cablu din cupru, prize şi întrerupătoare electrice, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei. Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Cercetată pentru înşelăciune

O tânără de 25 de ani, bănuită de comiterea infracţiunii de înşelăciune, este cercetată de Poliţiştii Postului de Poliţie Bocsig. În fapt, un bărbat de 71 de ani din localitate a sesizat poliţiştilor că, sub pretextul că ar avea de primit 50 de euro de la o persoană, o femeie din localitate i-ar fi cerut cardul bancar şi codul PIN  şi ulterior ar fi extras din contul victimei suma de 600 de lei. Pe numele femeii s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

 

Contrabandă de ţigări

Poliţiştii Postului de Poliţie Apateu au depistat în trafic doi bărbaţi, care au transportat ilicit peste 23.300 ţigarete netimbrate. Cei doi bărbaţi, de 29 respectiv 27 de ani, au fost depistaţi de poliţişti, în noaptea de 18-19 februarie, pe DJ 709, în apropierea localităţii Berechiu, în timp ce transportau cu un autoturism cantitatea de 23.380 ţigarete netimbrate marca Jin Ling. Întreaga cantitate de ţigări a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor, iar cei doi bărbaţi  sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.