Ştiri pe scurt (20.01.2015)

0
319

Prins în flagrant

Un bărbat, care a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea cupru dintr-o societate comercială este cercetat de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie. Bărbatul de 36 de ani, a fost depistat în timp ce sustrăgea cablu din cupru în valoare de aproximativ 1.000 de lei, din incinta unei societăţi comerciale de pe raza municipiului. Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru furt.

 

Furt din locuinţă

Un arădean, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, a fost depistat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 5-6 septembrie 2014, bărbatul de 24 de ani, ar fi pătruns prin escaladarea gardului de la grădină şi ulterior prin forţarea sistemelor de închidere într-un imobil din Aradul Nou, de unde ar fi sustras două biciclete, trei butelii, un ceas cu pendulă, două motoare electrice, o moară şi alte bunuri in valoare totală de aproximativ 2.000  de lei. Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

 

A furat un aparat foto

Poliţiştii Postului de Poliţie Semlac au identificat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 19-21 noiembrie 2014, bărbatul de 43 de ani, desfăşurând diverse lucrări la un imobil din localitatea Semlac, ar fi profitat de neatenţia proprietarului şi ar fi sustras din locuinţă un aparat foto, în valoare de aproximativ 300 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat pentru furt calificat.

 

Comerţ ilicit de ţigări

Poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Ineu au depistat un bărbat, care comercializa ilicit ţigări netimbrate. Bărbatul de 46 de ani a fost depistat de poliţişti în timp ce oferea spre vânzare mai multe pachete de ţigări netimbrate marca Jin Ling. Conform Legii nr. 12/1990, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.