A furat un Samsung Galaxy S3

Un bărbat este cercetat penal după ce ar fi sustras un telefon mobil Samsung Galaxy S3. Poliţiştii Postului de Poliţie Iratoşu au identificat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt, de pe raza localităţii Iratoşu.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 8 spre 9 februarie, în timp ce se afla în incinta Căminului Cultural din Iratoşu, profitând de neatenţia victimei , bărbatul, de 38 de ani,  ar fi sustras de pe o masă, un telefon mobil marca Samsung Galaxy S3. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Autoturism neînmatriculat

Un tânăr, care a condus un autoturism neînmatriculat a fost depistat de poliţiştii de la Poliţia oraşului Pâncota. Tânărul, de 18 ani, a fost depistat în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din Pâncota, în timp ce a condus un autoturism, având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 30 septembrie. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

 

Amenzi de 45.000 lei

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 197 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei.  Dintre acestea, 62 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 135 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției