Ştiri pe scurt (21.01.2015)

0
322

Furt de îmbrăcăminte

Trei bărbaţi au fost identificaţi de poliţişti după ce au furat îmbrăcăminte în valoare de 4.000 de lei. „Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie au depistat trei bărbaţi, bănuiţi că au sustras îmbrăcăminte, dintr-un magazin”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, la data de 16 octombrie 2014, cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani, ar fi sustras îmbrăcăminte în valoare de 4.000 de lei, dintr-un magazin, situat într-un complex comercial, de pe raza cartierului Aurel Vlaicu. Cei în cauză sunt cercetaţi pentru furt.

 

 A furat un telefon

Un bărbat, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, a fost depistat de poliţiştii de la Poliţia oraşului Ineu. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în seara zilei de 12 ianuarie a.c., bărbatul de 24 ani, ar fi pătruns pe uşa lăsată descuiată într-un imobil, de pe raza localităţii Ineu, de unde ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de aproximativ 300 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat pentru furt calificat.

 

Dispărută de la domiciliu

A dispărut de  la domiciliu Rafaela-Teodora Daşcău, în vârstă de 18 ani, din Arad. Tânăra are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m,  greutate 45 kg,  faţa ovală, păr brunet, lung peste umeri, ochi căprui, fără semne particulare. La data dispariţiei, fata purta pantaloni negri, geacă de culoare crem, adidaşi albaştri. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea tinerei sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.