Ştiri pe scurt (21.05.2015)

0
315

A sustras dintr-un depozit

Un tânăr, care ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un depozit de pe raza localităţii Neudorf, a fost identificat de poliţiştii Postului de Poliţie Zăbrani. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada 16-20 mai a.c., tânărul de 20 de ani, ar fi pătruns prin spargerea unui geam, într-un depozit de pe raza localităţii Neudorf, de unde ar fi sustras o bicicletă, produse electronice şi îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Prins în flagrant

Poliţiştii de ordine publică cercetează un tânăr, care a fost depistat miercuri, în flagrant, în timp ce fura un portofel. Poliţiştii cercetează un tânăr de 23 de ani, din Arad, care a fost depistat în flagrant în parcarea unui supermarket de pe strada Conduraşilor din municipiu, în timp ce sustrăgea un portofel cu acte şi bani din buzunarul unui bărbat de 55 de ani. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 500 de lei a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat 281 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 72.000 de lei. Dintre acestea, 143 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 138 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.