Furt de autoturism

 

Poliţiştii de la Secția nr. 1 de Poliție au depistat un bărbat bănuit că ar fi sustras un autoturism.

Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că în data de 20 spre 21.09.2014, bărbatul din localitatea Berechiu, ar fi sustras un autoturism marca Dacia 1310, parcat în faţa unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu, din Arad.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar sus-numitul a fost retinut pe baza de ordonanţă de retinere pentru 24 ore, cercetările fiind continuate aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

Cercetaţi pentru furturi din magazine

Trei persoane au fost prinse furând din magazine. Poliţiştii arădeni cercetează persoanele în cauză care au fost prinse în flagrant, în timp ce sustrăgeau din magazine.

Cele trei persoane au fost prinse în flagrant, în trei magazine din municipiul Arad, în timp ce sustrăgeau produse alimentare şi nealimentare.

În toate cazurile, prejudiciul a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Amenzi de 90.000 de lei

Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 340 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 89.000 de lei.

Dintre acestea, 250 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 18 permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției