Ştiri pe scurt (23.02.2015)

0
172

Adolescente depistate

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat două adolescente, care au fost date în urmărire naţională pentru dispariţie de la domiciliu. Poliţiştii au fost sesizaţi despre dispariţia celor două adolescente în data de 19 februarie, iar în urma activităţilor desfăşurate, au reuşit depistarea acestora în mai puţin de 24 de ore, de la sesizare. Una dintre cele două tinere fiind găsită pe raza municipiului, iar cea de-a doua, pe raza localităţii Vinga. Conform procedurii, poliţiştii au anunţat familiile celor două adolescente.

 

Furt din magazine

Şase persoane care au fost depistate în flagrant, în timp ce furau din magazine, sunt cercetate de poliţiştii arădeni.  Oamenii legii cercetează un bărbat de 32 de ani, un bărbat de 24 de ani şi o tânără de 17 ani, care au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau alimente din incinta unor magazine de pe raza municipiului. De asemenea, poliţiştii cercetează doi tineri, ambii de 18 ani, care ai fost depistaţi în timp ce furau 14 bucăţi de ciocolată dintr-un magazin de pe Calea Aurel Vlaicu şi o femeie de 35 de ani, care a fost depistată în timp ce sustrăgea produse cosmetice dintr-un magazin de pe strada Banu Mărăcine. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Amenzi de 57.000 lei

Poliţiştii rutieri au efectuat atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 225 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 57.000 de lei.  Dintre acestea, 153 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 72 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.