Prins în câteva ore de la comiterea furtului

 Poliţiştii au fost sesizaţi de către Cosmin A., despre faptul că persoane necunoscute i-au furat o bicicletă dintr-un rastel situat în parcarea unui bloc de pe strada Poetului.

În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii l-au identificat, în doar câteva ore de la sesizare, pe Sabin B., de 55 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În noaptea de 21 spre 22 iulie, acesta ar fi sustras bicicleta prin forţarea sistemului de siguranţă, iar ulterior acesta ar fi vândut-o unei alte persoane. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 900 de lei a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Şi-a avariat autoturismul conducând beat

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Ineu au fost sesizaţi, ieri noapte, despre faptul că pe DJ792, între localităţile Ineu şi Mocrea, se află oprit pe marginea drumului un autoturism Ford Escort uşor avariat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au identificat pe lui Vasile F., de 47 de ani.

Acesta a pierdut controlul volanului la o curbă la stânga şi a ieşit în afara părţii carosabile. Conform procedurii, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,95 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Amenzi de 34.000 de lei

Oamenii legii, au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 140 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 34.000 de lei.

Dintre acestea, 29 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 111 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea străzii, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute şapte permise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției