Trimişi în judecată

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Elena Bobeica şi Alexandru Bartha pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi, respectiv, încredinţare a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

În fapt, din probele administrate până în acest moment procesual, s-a reţinut că Elena Bobeică a condus un autoturism marca Opel pe strada Aradului din Sântana fără a poseda permis de conducere, autovehicul ce i-a fost încredinţat în acest scop de inculpatul Bartha.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Chişineu-Criş.

Furt din casă

Poliţiştii din Târnova au depistat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt de pe raza localităţii Agrişu Mare, faptă rămasă, iniţial, cu autori necunoscuţi.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 1/2 iulie a.c., P.A., de 20 de ani, ar fi pătruns pe uşa lăsată descuiată în curtea unui imobil din Agrişu Mare, de unde ar fi sustras, dintr-o anexă a locuinţei, un flex.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 260 de lei, a fost recuperat, tânărul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Băut şi fără permis, la volan

Oamenii legii din Craiva au depistat în trafic o persoană care a săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

G. V., de 51 de ani, a fost depistat în trafic în timp ce a condus un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,98 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 

 

 

 

 

Recomandările redacției