Ştiri pe scurt (25.01.2015)

0
357

Tăiere ilegală de arbori

Un bărbat, bănuit că ar fi tăiat ilegal şi sustras 79 de arbori, din pădurea Ocolului Silvic Sebiş, este cercetat de poliţiştii de la Poliția orașului Sebiș. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că, în perioada decembrie 2014-ianuarie 2015, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Gurahonţ, ar fi tăiat şi sustras 79 de arbori, din specia gorun, din locul numit „Piatra de Moară” a pădurii Ocolului Silvic Sebiş.  Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemnos.

 

Au furat crap şi caras

Doi arădeni, bănuiţi că ar fi sustras 300 kg de peşte, dintr-o baltă de pescuit privată sunt cercetaţi de poliţiştii de la Postul de poliție Șicula. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în perioada septembrie-octombrie 2014, doi bărbaţi, în vârstă de 24 respectiv 25 de ani, din Gurba,  ar fi sustras dintr-o baltă  de pescuit privată, situată  între localităţile Gurba şi Cermei, aproximativ 300 kg de pește, din specia crap și caras. Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat.

 

Amenzi de jumătate de miliard

Poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 190 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Dintre acestea, 90 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 110 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.