Au furat odorizante auto din magazin

Două tinere au fost depistate în flagrant, în timp ce sustrăgeau odorizante auto dintr-un magazin.
Cele două tinere, în vârstă de 19, respectiv 15 ani, au fost depistate, în timp ce sustrăgeau 200 de odorizante auto, dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu.
Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 950 de lei, a fost recuperat, pe numele celor două tinere fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Infracţiuni în trafic

Poliţiştii au depistat pe raza localităţii Avram Iancu, un bărbat, de 28 de ani, în timp ce a condus un autoturism de teren, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că numerele de înmatriculare provizorii aveau valabilitatea expirată.
Pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, a fost depistat un bărbat, de 27 de ani, în timp ce a condus un moped, fără a poseda permis de conducere.
Totodată, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe raza localităţii Chişineu-Criş, iar în urma testării cu aparatul alcool-test a rezultat o valoare de 1,27 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Conform procedurii, s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Amenzi de 60.000 de lei

Poliţiştii rutieri au efectuat mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 251 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 60.500 de lei.
Dintre acestea, 99 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 152 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

Recomandările redacției