Ştiri pe scurt (27.01.2015)

0
317

Furturi din magazine

Mai multe persoane care au fost depistate furând din magazine sunt cercetate de poliţiştii arădeni. Astfel, în data de 26.01.2015, a fost prinsă în flagrant o adolescentă, în vârstă de 14 ani care a sustras  îmbrăcăminte dintr-un magazin, a fost depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din judeţul Timiş, care a sustras produse nealimentare, iar în jurul orelor 18.15, a fost depistată o femeie, în vârstă de 43 ani din Arad, care a sustras mai multe bunuri  în valoare totală de 141.25 lei, din incinta unui supermarket, de pe Calea Radnei din Arad. Pe numele celor în cauză s-au întocmit acte premergatoare sub aspectul săvârşirii infractiunii de furt.

 

Autoturism neînmatriculat

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Pâncota au depistat în trafic, în data de 26.01.2015 , un bărbat  care conducea un autoturism neînmatriculat. Bărbatul, în vârstă  de 54 ani, din Șiria, a fost depistat conducând  un autoturism marca Volksvagen, prin orașul Pâncota, iar la verificările efectuate, s-a constatat că  numărul de circulație provizoriu era expirat din data 13.12.2014. Pe numele conducătorului auto  s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice unui autovehicul neînmatriculat.

 

Şoferi amendaţi

Oamenii legii au efectuat atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 180 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 62.000 de lei.  Dintre acestea, 120 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.