Ştiri pe scurt (28.01.2015)

0
315

Tâlhari reţinuţi de poliţişti

Doi arădeni au fost reţinuţi şi încarceraţi pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, de la Poliția orașului Chișineu-Criș și de la Sectia 3 de Poliţie Rurală Chișineu Criș au pus în aplicare, două mandate  de executare a pedepsei închisorii. Poliţiştii au depistat şi reţinut doi bărbaţi, de 27, respectiv 30 de ani, ambii din Țipar, pe nunele acestora fiind emise mandate de executare a unei pedepse de 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Cei doi au fost încarceraţi la Penitenciarul Arad.

 

Prins în flagrant

Un bărbat, prins marţi, în flagrant, în timp ce a sustras dintr-un magazin este cercetat de poliţiştii de ordine publică. Arădeanul de 45 ani a fost prins în data de 27.01.2015, în jurul orelor 11.10, în timp ce a sustras mai multe bunuri alimentare, din incinta unui magazin din Arad. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

 

Amenzi de 54.000 lei

Poliţiştii rutieri au efectuat atât  în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 160 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 54.000 de lei. Dintre acestea, 120 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.