Ştiri pe scurt (29.01.2015)

0
367

Infracţiuni rutiere

Două persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul rutier au fost depistate, în data de 28.01.2015, de poliţiştii arădeni. Astfel, oamenii legii au depistat un bărbat de 57 de ani, din Sibiu, în timp ce a condus pe DN 79A, în localitatea Vârfurile, un autoturism marca Mercedes care avea număr de înmatriculare din Olanda, iar la verificările efectuate s-a stabilit că  acesta este radiat din Belgia şi are număr fals de înmatriculare. Pe DN 7,  în localitatea Bârzava, poliţiştii au depistat un tânăr de 20 ani, din Brăila, care conducea un autoturismul marca Ford fără drept de circulaţie pe teritoriul României. În ambele situaţii, pe numele conducătorilor auto au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 

Furt de electrocasnice

Un bărbat, bănuit că ar fi sustras aparate electrocasnice dintr-un apartament din Aradul Nou, a fost depistat de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în data de 21 ianuarie a.c., bărbatul de 40 de ani, din Sâmpetru German, ar fi pătruns şi sustras dintr-un apartament, din cartierul Aradul Nou, aparatura electrocasnică, pe care ulterior ar fi valorificat-o. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Permise reţinute

Poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 180 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 67.000 de lei. Dintre acestea, 135 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.