Comerţ illicit de tigări
Patru persoane au fost depistate de poliţişti, în timp ce comercializau în mod ilicit ţigări netimbrate.
Poliţiştii au depistat pe raza localităţii Sântana un bărbat de 42 de ani, iar pe raza localităţii Almaş, trei persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 60 de ani, care ofereau spre vânzare mai multe pachete de ţigări netimbrate marca Jin Ling.
„Conform Legii nr. 12/1990, cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 500 de lei fiecare, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.

 

Transport ilegal de biciclete
Poliţiştii de la Poliţia Comunală Şiria, au depistat în trafic un bărbat care a transportat ilicit biciclete.
Bărbatul, de 32 de ani, din judeţul Bihor, a fost depistat pe D.J. 709, pe raza localităţii Şiria, în timp ce transporta cu o autoutilitară cu remorcă, biciclete, achiziţionate din Danemarca în scopul comercializării, fără a deţine documente legale de provenienţă.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 12/1990 cu suma de 500 de lei, iar bicicletele au fost reţinute în vederea confiscării.

 

Prinşi în flagrant, furând din magazine
Poliţiştii arădeni cercetează mai multe persoane care au fost depistate în flagrant, în timp ce sustrăgeau bunuri din magazine.
Un bărbat de 47 de ani, a fost depistat în timp ce a sustras o pereche de pantofi sport şi alimente dintr-un magazin. De asemenea, au fost prinse în flagrant două femei care au sustras produse cosmetice si cafea. Pe numele celor în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Recomandările redacției