Ştiri pe scurt (30.09.2015)

0
371

Au furat bunuri de 22.000 lei

Doi tineri, bănuiţi de un furt dintr-o locuinţă, au fost reţinuţi de oamenii legii. Poliţiştii oraşului Curtici au identificat şi reţinut doi tineri, bănuiţi că ar fi furat dintr-o locuinţă de pe raza localităţii Curtici. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 25-26 septembrie 2015, tinerii, în vârstă de 18 şi 20 de ani, ambii din Curtici, ar fi pătruns prin escaladare şi forţarea unei ferestre, într-o locuinţă de pe raza aceleiaşi localităţi, de unde ar fi sustras 7 ceasuri, produse cosmetice si 12 role de sârmă din cupru, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 22.000 de lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

 

Prins în flagrant

Poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Vlaicu cercetează un bărbat care a fost depistat în flagrant în timp ce fura dintr-un supermarket. Poliţiştii cercetează un bărbat de 68 de ani, care a fost depistat în flagrant într-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, în timp ce sustrăgea produse terapeutice şi a trecut pe la casa de marcat fără să le plătească. Prejudiciul cauzat a fost recuperat pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Şoferi amendaţi

În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi în trafic în valoare de 61.400 lei. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 204 amenzi, în valoare totală de aproximativ 61.400 de lei. Dintre acestea, 27 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 177 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate,  efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 26 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.