steauaEchipa Steaua nu a fost suspendată de UEFA în dosarul Valiza şi va evolua în Liga Campionilor în sezonul viitor, a declarat, marţi, managerul stelist Mihai Stoica.
„Steaua joacă în preliminariile Ligii Campionilor. Asta e tot ce contează. Că amendă, că perioadă de probaţiune, asta e altceva, dar suporterii trebuie să ştie că pe 16 iulie trebuie să umple stadionul, pentru că trebuie să batem la o diferenţă care să ne califice din primul meci. A fost descătuşare în autocar, pentru că toţi ne-am gândit numai la asta. Nu am avut viaţă zilele astea, de când UEFA a declanşat procedura disciplinară aveam cele mai negre scenarii. Acum până şi ploaia mi se pare mai frumoasă”, a declarat Stoica la Digisport.
Până la ora transmiterii acestei ştiri (ora 20), UEFA nu a comunicat pe site-ul oficial decizia în cazul Stelei.
Echipa Steaua va întâlni formaţia FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partidele din turul doi preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa în două manşe, la 16-17 iulie, respectiv 23-24 iulie. Steaua va juca primul meci pe teren propriu.
Pentru a fi sigură de evolutia în Liga Campionilor, Steaua aştepta decizia Comisiei de Control şi Disciplină a UEFA, care a deschis o procedură disciplinară după sentinţa ÎCCJ în dosarul „Valiza”. Campioana României risca excluderea din competiţiile europene ca urmare a cazului de corupţie în care finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.
Steaua a jucat aseară de la ora 21.00, ultimul meci amical din stagiul din Austria, cu Videoton.

Recomandările redacției