Stopați de Pavel: Șoimii Lipova – Național Sebiș 1-1

0
318

pavelDupă trei succese consecutive, divizionara a treia pregătită de Călin Cojocaru a fost stopată de Șoimii Lipova cu ocazia primului amical disputat în deplasare. Lucrurile păreau să decurgă normal pentru sebișeni, după ce Velici a deschis tabela la capătul unei acțiuni frumoase la care au mai participat Poiană și Mihuța, dar și după alte acțiuni legate create la poarta lui Trifoi. „Am ra­tat des­tul de mult prin Poiană, Călin, Su­san sau Mihuța și am luat gol la singura greșeală defensivă co­misă. Din păcate, ritmul jocului nu a fost foarte ridicat, dar nici nu se putea altfel la ce temperatură caniculară de afară. Rămâne antre­namentul bun, util în acest moment al pregătirii”, a men­ționat Cojocaru, care a renunțat la Zavrâncu și Aldan după această confruntare.
Lipova e la al doilea meci în numai o săptămână împotriva unei formații mai bine cotate. „Ca și în cazul partidei cu Ineul, s-a văzut diferența de pregătire dintre noi și ei, cu mențiunea că sebișenii mi s-au părut mai atletici. Se poate spune că au dominat teritorial partida,  însă ocazii foarte mari nu au fost la poarta noastră, mai degrabă unele situații de poartă. Dar, am contat și noi în atac și am înscris un gol frumos prin Flaviu Pavel”, a afirmat Marius Grad. Directorul tehnic al lipovanilor nu a putut conta astăzi pe Moisă, Bimbo, Cati, Blaguescu, Țițca sau Zoica, ultimul chiar urmând să părăsească defintiv trupa patronată de Radu Pop. Dintre fotbaliștii sosiți în această vară, Bercu, Pașcu, Vasinc, Balint, Avram și Costin sunt cei vor rămâne în curtea „șoimilor”.
Formații:
Lipova: Trifoi – Iercan, Pașcu, Calancea, Gornic – Ghiță, Bercu, S. Popa, Vasinc – Balint, Pavel. Au mai jucat: Edu, Roșuț, Borteș, Edu, Avram, Bogdan, Costin.
Sebiș: Merșca (30 Păduraru, 30 Lazea) – Rosenblum (45 Toa­der), Oiță, Neacșu (46 Horcea), Cherecheși (46 Aldan) – Stegaru (46 Stoian), Stupu – Susan (46 Pantea), Poiană (46 Călin), Mihuța (46 Feraru, ex. Baia Mare) – Velici (46 Zavrâncu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.