DSCN4602 Pro Urbe DSCN4605 DSCN4601Fie că stau în centru, fie că stau la periferie, arădenii suferă și rabdă până la limita de suportabilitate. Iată, acum vă prezint o stradă în care s-au aruncat la bani cu ghiotura. Crede cineva că remedierile de pe strada Abrud le-a executat cineva pe gratis? Nu știu dacă a durat un an, și gropile, ale dracului, au apărut sub formă de ferăstrău. Priviți și admirați o simetrie aproape perfectă. Stradă îngustă, cu circulație pe ambele sensuri, mașini parcate, condiții perfecte să nu poți evita gropile. Dar avem și apă, bălți cu vechime, lungi și aproape de bordură, bune de stropit pietonii când vreo mașină le calcă.
Probabil că pe strada Abrud nu stă nimeni; nimeni dintre aceia care ar putea influența o intervenție în bine, vreun consilier CLM, de exemplu.
De fapt, stau și mă întreb, cine nu este fair-play, eu că le văd, șoferul care dă în ele, ori cel ce ar trebui să le astupe, dar nu le vede?  De fapt această lucrare proastă, sunt convins, a costat cât una bună. Am dreptate domnilor consilieri CLM?
Cât pot răbda arădenii!
Și iar îmi vine în minte Autostrada Arad-Timi­șoara, aici nu-i cârpitură, este lucrare nouă.
  (B.B.)

Recomandările redacției