După moartea fondatorului Universității de Vest „Vasile Goldiș“, strada Pădurii din municipiu va fi redenumită în cinstea acestuia, aceasta urmând să îi poarte numele.

Intenția de schimbare a numelui străzii din cartierul Pârneava în str. prof. dr. Aurel Ardelean a fost transpusă într-un proiect de hotărâre, aflat la transparență decizională.

Având în vedere faptul că domnul Aurel Ardelean, născut în anul 1939 și decedat în anul 2018, a fost o personalitate marcantă a municipiului Arad, prin faptul că a contribuit la dezvoltarea municipiului Arad prin activitatea personală a domniei sale, a fondat și a condus atât Fundația Universitară «Vasile Goldiș» din Arad, cât și Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» din Arad, este oportun să se atribuie o denumire unei străzi din municipiul Arad“, se arată în proiectul de hotărâre.

Acest proiect de hotărâre este afișat în vizorul tuturor celor interesați la intrarea în Primăria Municipiului Arad, iar cei care doresc informații suplimentare pot să le solicite începând cu data de 22 mai.

Recomandările redacției