Cel mai bine cotat fotbalist din lotul „Bătrânei Doamne” a început bine sezonul. Pe lângă destule faze bune pe banda sa dreaptă, Sorin Strătilă a avut și realizări concrete. A obținut un penalty în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea și a reușit asisstul de la golul lui Man, de la Suceava.
Pentru meciul de sâmbătă, cu Dacia Unirea Brăila, SS-ul promite un rezultat bun și are și argumente. „Au terminat pe locul trei anul trecut și s-au bătut până în ultimul moment pentru un loc la baraj, dar acum vin la noi. Iar aici e simplu. Aţi văzut ce scrie la intrarea de la stadion, «Bine aţi venit, dar aici este UTA». Asta trebuie să ştie și brăilenii încă de la început. Să nu uităm că la Arad nu a câştigat nimeni de un an de zile, de la meciul cu Mediaş, din campionatul trecut. Iar cu publi­cul în spate, neavând nicio presiune, sigur vom câştiga”, a precizat mijlocașul de 29 de ani.
Acesta mai are doi ani de contract cu UTA, iar ultimul dintre ei (dacă nu va exista o prelungire) ar vrea să-l petreacă în Liga 1. De Vo­luntari a uitat demult, gândul său fiind doar la gruparea arădeană de când a plecat în cantonamentul din Austria. „Numele de UTA obligă, ne obligă să promovăm. Dacă anul trecut nu am reuşit, anul ăsta trebuie să câştigăm seria, dar mă mulţumesc şi cu locul 2”, a adăugat Strătilă, care știe foarte bine că de data aceasta primele două locuri din eșalonul secund promovează direct la finalul stagiunii.

Recomandările redacției