Strătilă: „La Șiria, ne vom motiva și o să fie groasă. Pronosticul pentru retur este 2-0”

0
264

Cel mai bine cotat fotbalist al UTA-ei în debutul stagiunii nu a făcut un campionat strălucit, dar ar putea fi decisiv la momentul potrivit. Sorin Strătilă a înscris un gol extrem de important în prima manșă a barajului de promovare cu ACS Poli și e extrem de optimist pentru revanșa de joi seară.
Sigur, declarațiile date la cald, pentru Digi Sport, de experimentatul mijlocaș dreapta, vin și pe fondul așa-ziselor conflicte între cele două tabere pe culoarul ce duce la vestiarele arenei „Dan Păltinișanu”. „Am avut și noroc, dar ăsta e fotbalul. La Șiria va fi vai de mama lor. Ne vom motiva și o să fie groasă. Ei spun că ne dau patru-cinci, dar să nu uităm că la Șiria noi avem nevoie de doar un singur gol, nu patru ca la barajul de anul trecut. Nu sunt de speriat, mulți sunt bătrâni, cu experiență e adevărat, dar noi am intrat timorați. Arbitrajul a fost bun, zic eu. Pronosticul meu pentru retur este 2-0”, a afirmat „SS-ul” la finalul confruntării de pe Bega, terminată cu succesul la limi­tă al timișorenilor, cu scorul de 2-1.
Fiind pus la curent cu declarațiile lui Strătilă, Ionuț Popa a spus următoarele: „O să fim vai de mama noastră, o să facem pe noi și gata. Chiar vreau să mă țin de cuvânt, să dăm patru la Șiria. UTA nu m-a surprins cu nimic azi, atât au putut. Numai că fotbalul a dovedit încă o dată că este așa cum este el… este curvit. În loc să conducem la pauză cu patru-cinci goluri când ei nici nu au ajuns la poarta noastră, am luat un gol dintr-un fault nevăzut numai de Găman”.
Barajul dintre ACS Poli și UTA se reia, joi, 15 iunie, pe arena „Otto Greffner” din Șiria, de la scorul de 2-1 pentru timișoreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.