Fostul utist, Sorin Strătilă, este oficial jucătorul liderului Ligii a IV-a Braşov. Mijlocașul de 31 de ani este cel mai galonat jucător din lotul echipei, acesta avînd 115 meciuri jucate în Liga I, dar şi o selecţie la echipa naţională, în 2011, contra reprepezentativei Ciprului. Dorit insistent de Precizia Săcele şi Cetate Deva, „SS”-ul a decis în cele din urmă să evolueze pentru echipa fanion a orașului natal, pornind de jos, așa cum a făcut-o cu UTA în 2014.  Strătilă este de ieri jucătorul lui AS SR Braşov.
În cele din urmă, Strătilă şi-a
respectat cuvîntul dat săptămâna trecută, atunci când, înaintea meciului cu Petrolul, fotbalistul a bătut palma cu oficialii echipei braşovene. „Gata, am semnat contractul cu AS SR Braşov. Sunt fericit şi mândru. A fost dorinţa mea să rămân acasă şi aici vreau să-mi închei cariera. A contat foarte mult şi faptul că am simţit că fanii m-au dorit cu adevărat, astfel că acum sînt 100% în slujba echipei. Trebuie să promovăm, avem o echipă bună, eu spun că am face faţă chiar şi la nivelul Ligii a II-a. Ştiu că toată lumea îşi pune mari speranţe în mine. Sunt obişnuit cu presiunea, ştiu că trebuie să fac diferenţa în meciurile mai importante şi să ajut la promovarea echipei”, a spus Sorin Strătilă pentru monitorulexpres.ro. De altfel, experimentata „aripă” a debutat, săptămîna trecută, în tricoul liderului campiona­tului judeţean în amicalul cu Petrolul.
Sorin Strătilă (31 de ani) a început fotbalul la Tractorul Braşov, iar în cariera sa a evoluat pentru Euro Africa Buşteni, Inter Gaz, Royal Ghimbav, Steaua II, Astra, Dinamo, Concordia Chiajna şi UTA. În ultimii trei ani și jumătate, Strătilă a fost jucător de bază la UTA, echipă de care s-a despărţit la finalul anului trecut după ce nu a respectat programul de odihnă și s-a întins la ziua de naștere a lui Mădălin Ciucă.

Recomandările redacției