bulzaDoi dintre fotbaliștii maturi și – importanți – ai UTA-ei trasează unicul obiectiv al arădenilor: urcarea cel puțin pe locul doi, la sfârșitul meciului de sâmbătă. În Aradul Nou sosește liderul, cu avantaj de un singur punct față de utiști, care, la victorie, saltă cel puțin o poziție.
Sorin Strătilă a fost de părere că nu e cazul să se exagereze cu privire la dimensiunea meciului. „Pentru mine e un meci oarecare, nu trebuie să facem mai mult decât să luăm cele 3 puncte”, a indicat mijlocașul, categorisind întrecerea sub așteptări. Și a explicat de ce: „Batem de cinci meciuri, dar prea ușor au câștigat și celelalte echipe. Noi, în schimb, dacă ne încurcăm, trei etape tot recuperăm. Am jucat și eu divizia C acum vreo 5 ani (n.r. la echipa brașoveană Ghimbav), mi se părea echilibru mai mare între echipe. Cu noi văd că toate joacă, își dau viața, iar celelalte își câștigă ușor. Să ne facem jocul și să batem!”, a încheiat fotbalistul pe care Aradul speră să-l păstreze și din iarnă.
Pe aceeași linie a fost și Sorin Botiș. „De când am pornit pe acest nou drum, ne-am pregătit și ne pregătim în continuare pentru meciurile importante. Domnii antrenori au fost la fața locului să vadă adversarul, au făcut pregătirea jocului foarte bine, zic eu. Rămâne ca noi să fim în cea mai bună formă și să câștigăm să avem speranțe mai departe”, a transmis căpitanul arădenilor. Autorul „golului campionatului” a continuat: „Să nu se aștepte nimeni la Real – Barcelona, va fi un meci de luptă pe care noi trebuie să-l câștigăm. Dacă terenul e greu și sare mingea, sperăm s-o facem să sară în favoarea noastră!”

Recomandările redacției