OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSCN4609Strada Aviației şi strada Letiția,  aceste două străzi, situate în Vestul Sălbatic al Aradului, au putut constitui, din totdeauna,  argumentul forte al Opoziției, indiferent care era și este, pentru a împroșca cu noroi Puterea. Noroi aici există din belșug. Putere și Opoziție, două no­țiuni interschimbabile pe eșichier, depinzând de poziție, sus ori jos. Adică, poftim, acum sunt bani din Europa și de amărăștenii de aici, arădeni și ei, cine să se ocupe? Să le astupe gropile, apoi să le arunce balast, ceva pe cale, să calce, să nu înoate în noroi. Eu cred că acești oameni așteaptă asfaltul, precum îi așteptau pe americani în 1945. Iar acum, mă întreb, când se îndură Puterea de riveranii noroaielor, să le tragă un asfalt? Pe buletinul lor scrie, domiciliat în Arad, strada Aviației, ori strada Letiția?
Iar halda de noroi, năvălește încet, încet,  peste Letiția. Groaznic domnilor consilieri din CLM, oare cei de aici plătesc impozitele ca toți arădanii?
Iar dacă aveți intenția să vedeți și să verificați cele descrise de mine, fără cizme de cauciuc și fără bâtă contra câinilor, nici să nu mergeți.
(B.B.)    

Recomandările redacției