Experiența culinară ce a adunat până în prezent peste 20 de ediții delicioase în care a bucurat sute de mii de gurmanzi din România revine la Arad. În perioada 14 – 17 iunie arădenii sunt invitați să se relaxeze la Street FOOD Festival. Piața Avram Iancu va deveni pentru a doua oară gazda unui concept inedit ce a prins amploare în întreaga țară.
După ce în 2017 aproximativ 50.000 de oameni s-au adunat în Piața Avram Iancu să se delecteze cu preparatele chefilor prezenți, era inevitabilă o nouă revenire. Astfel, Chef Foa alături de cei 40 de vendori, printre care amintim Camionetta (pizza napoletana), Nori Yakitory (mâncare japoneză preparată de Robert Petrescu, câștigătorul MasterChef), Food Squad (unele dintre cele mai bune coaste din festival), Stradale (gyros făcut după rețeta lui Chef Foa), Home Garden și Elemozsia (unii dintre cei mai savuroși burgeri), vor ademeni publicul cu preparate creative și îi vor invita să testeze rețeta relaxării alături de un preparat delicios, un concert live sau, de ce nu, un film vizionat outdoor.
„Arad, pregătește-ți apetitul. În câteva zile deschidem porțile Street FOOD Festival și știm deja de anul trecut că ești gurmand, așadar suntem convinși că nu ne vei înșela așteptările anul acesta. Bucătăria stradală se deschide pe 14 Iunie înce­pând cu ora 12:00. Vă invităm să vă relaxați în compania unui preparat de poveste, a unui film cu tematică culinară și a unui concert live. (…) Vrem doar să mai mulțumim autorităților locale pentru sprijinul acordat și tuturor partenerilor care ne ajută să punem și Aradul pe harta culinară a României alături de celelalte 10 orașe pe care le vizităm în 2018. Ne ve­dem la Street FOOD Festival”, conform Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.
Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Arad este disponibilă accesând: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-arad/.
Experiența de festival va fi completată și cu ajutorul unui program bine ales la scenă și cinema outdoor.
Filme ce pot fi vizionate în timpul festivalului:
14.06, ora 21:30 – No Reservations
15.06, ora 21:30 – Haute Cuisine
16.06, ora 21:30 – Chef
17.06, ora 21:30 – Big Night
În timpul festivalului vor avea loc și concerte:
14.06.2018 – Melting Dice și FUNKorporation
15.06.2018 – Rockabella, CeZar și Ana & the Changes
16.06.2018 – Dimitri’s Bats, Ligia Hojda și Grimus
17.06.2018 – Next Ex, Lucia și FiRMA
Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, o experiență Staropramen, promovat de Radio Zu. Evenimentul este susținut de Municipiul Arad prin Centrul Municipal de Cultura Arad, Poliția Locală Arad, Centrul Județean de Voluntariat Arad.
Ioana Puraveț

Recomandările redacției