România încheie pe podium anul competițional 2017, echipa senioarelor adjudecându-și me­dalia de argint, după cea a Marii Britanii, la Campionatul European de cros, întrecere desfășurată duminică, la Samorin (Slovacia).
Roxana Bârcă a ratat la mustață un trofeu, trecând a IV-a linia de sosire. Din echipa „tricoloră” au mai făcut parte Ancuța Bobocel (loc 11), Cristina Simion (16), Andreea Pîșcu (45), Claudia Pri­secaru (68), Paula Todoran (70). La individual s-a impus alergătoarea din Turcia Yasemin Can.
Atleta Cristina Simion este componentă a Clubului Sportiv Universitatea Arad începând din această vară, la cea de-a 24-a ediție a europenelor de cros mai ajungând din partea grupării studențești și Nicolae Coman. Acesta a concurat la proba Under 23, dar competi- ția i-a folosit mai mult ca experiență.
Dar, CS Universitatea a mai strălucit și la București, prin Noemi Szucs. Tânăra atletă a trecut prima linia de sosire        în proba de 800 de metri la Cupa de Iarnă și s-a ales cu „aurul”.

Recomandările redacției