pnlO delegaţie a studenţilor liberali arădeni a fost prezentă la sfârşitul săptămânii trecute la Bucureşti, la alegerea noii echipe de coordonare naţională a Clu­bu­rilor Studenţeşti Liberale (CSL).
Din delegaţia arădeană au făcut parte, între alţii, Mădălin Păcurar (preşedintele TNL Zimand), Cosmin Mişcoi (preşedintele TNL Sântana), Diana Branc (preşedintele TNL Seleuş) şi Sebastian Man (preşedintele TNL Chişineu-Criş), alături de Costel Bogoşel, preşedintele Filialei CSL Arad. Cu acest prilej, a fost aleasă noua echipă de conducere a CSL. „Salut noua echipă a Biroului Naţio­nal de Coordonare CSL. Felicitari, succes şi spor la treabă!. Noua echipă condusă de Claudia Benchescu își propune: fondarea Cluburilor Studenţeşti Liberale în universităţile româneşti, crearea comisiilor comune cu uniunile studenţeşti de elaborare a programelor pentru studenţi, înfiinţarea Cluburilor Studenţeşti Liberale în cercurile tinerilor români aflaţi la studii în străinătate, crearea comisiilor de specialitate CSL, înfiinţarea cercului de dezbateri al studenţilor liberali şi implicarea membrilor CSL în consolidarea structurilor partidului”, a declarat Costel Bogoşel.

  • A.Pop spune:

    Cu tot regretul, trebuie sa constat ca acesti tineri nu isi dau seama ca ar trebui sa-si infiinteze propriul partid si sa se rupa total de actuala clasa politica, in ansamblu. Acceptarea doctrinei liberale (teoretic, de dreapta) nu inseamna si aderarea la actualul PNL, Acceptarea doctrinei social – democrate (teoretic, de stanga) nu inseamna aderarea la vre-un partid din USD. Cu foarte mici exceptii (rara avis), actuala clasa politica este o clasa de ciolanari si, daca ii iei la bani marunti, oameni nerealizati profesionali si care isi urmaresc exclusiv propriile interese. Cine se gandeste mai profund, nici nu merge la alegeri, unde, de fapt, nu ai ce alege. Asta, pana nu apare si in Romania un partid total nou, care sa se rupa total de coruptii ce domina actualmente scena politica.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției