Stupar cere determinare și angajament contra Pâncotei

0
260

stuparSebișul putea ocupa singură fotoliul de lider în seria a V-a a Ligii a III-a dacă își valorifica avantajul terenului propriu în fața celor de la FCM Baia Mare. După patru succese consecutive, însă, Naționalul a trebuit să se mulțumească cu un singur punct și să simtă în ceafă suflarea „șoimilor” din Pâncota, care îi vizitează azi.
„Suntem supărați, căci cu trei puncte, vineri, am fi luat o opțiune mai serioasă în vârful clasamentului. Am întâlnit o echipă bună, care pune mingea jos și pasează mult, cu destui jucători tineri dispuși la efort. Chiar și așa puteam să învingem dacă nu am fi ratat acel penalty prin Blănaru, pentru ca apoi să fim nevoiți să jucăm în zece fiindcă Marius Chindriș a primit cartonaș roșu”, consideră Dan Stupar.
Antrenorul „alb-albaștrilor” e pregătit de vizita formației din Podgorie ca pentru un adevărat derby pentru locul 1. „Mergem mai departe, ne așteaptă încă șapte etape de foc, iar cea mai importantă este următoarea, cu atât mai mult cu cât vom primi replica celor din Pâncota care e egala noastră în clasament. Trebuie să strângem rândurile și să înțelegem că fără angajament și determinare nu vom ajunge acolo unde ne dorim cu toții, adică Liga a II-a”, a punctat „principalul” sebișenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.