Stupar – confirmat șeful Centrului de Excelență de la Deva, Pecica alege între Mutică și Bogoșel

0
255

Dan Stupar a primit confirmarea prin telefon că a fost numit șeful corpului de antrenori al Centrului de Excelență de la Deva, destinat copiilor născuți în anul 2001. Cel care
l-a anunțat pe fostul fundaș stânga al UTA-ei a fost Marcel Pușcaș, vicepreședinte al Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal. „Mi s-a spus să mă prezint la baza sportivă de la Buftea pe 22 iulie, pentru a face cunoștință cu restul staffului tehnic, cu cei 28 de copii selecționați și pentru alte chestii organizatorice, cum ar fi împărțirea echipamentului sau a materialului de lucru. Până atunci, însă, aș dori să fac o vizită la Centru de la Timi­șoara, pentru a mă documenta puțin. Am și vorbit cu antrenorul Adrian Văsîi, rămâne să stabilim doar ziua în care mă poate primi”, ne-a mărturisit „principalul” UTA-ei Under 19, câștigătoare a Cupei și Supercupei României.
În aceste condiții, echipa secundă a „Bătrânei Doamne” rămâne deocamdată doar pe mâna lui Adrian Ungur, iar Progresul Pecica trebuie să se orienteze spre un alt tehnician. Conducerea grupării „galben-albastre” a sperat până în ultimul moment că Stupar ar putea da curs ofertei lor, însă de acum e clar că trebuie să aleagă pe altcineva. Din informațiile noastre, favoriți să o preia pe Pecica ar fi Dorel Mutică, fost fotbalist la UTA, Rapid sau Steaua și Costel Bogoșel. În cazul acestuia din urmă pecicanii ar trebui să obțină și acordul clubului UTA, căci fostul fundaș pregătește grupa de 2000 a echipei fanion. Oricum, Dorel Găvruță, președintele Progresului va trebui să aibă o întrevedere cu Alexandru Meszar și asta pentru că ar dori să împrumute câțiva jucători care nu fac parte din planurile primei echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.