stuparNu doar Adrian Falub și – bineînțeles – apropiatul său, Marius Suller, au renunțat s-o mai pregătească pe UTA, dar și ceilalți doi „secunzi” au făcut pasul înapoi.
Cel puțin deocamdată, Dan Stupar și Adrian Suller nu se vor mai prezenta la programul echipei „textiliste”, așa că antrenamentul de marți seara al puținilor jucători din vestiar s-a transformat într-o sesiune în sala de forță și alergări conduse de… George Neagu.
Fără a i se comunica ceva oficial, Stupar era cam scos din schemă de Marțian pentru noua stagiune, iar în locul său urma să apară Adrian Dulcea. Având restanțe financiare importante, ca și toți componenții lotului și staffului tehnic din stagiunea trecută, dar și fără contract și garanții pentru viitor, fostul fundaș al „Bătrânei Doamne” s-a retras și el de la echipă, chiar dacă decizia a fost una dureroasă.
„De mic, când am început să joc fotbal, tot ce-mi doream era să joc la UTA. Același lucru e valabil și în momentul în care am îmbrățișat munca de antrenor. Nu am pus niciodată partea financiară în față și am făcut totul din dragoste pentru fotbal și pentru acest club, dar acum simt că s-a ajuns pe un drum închis. I-am comunicat deja lui Gio (n.a. președintele Catanzariti) că nu mai pot să continui la club, cel puțin dacă nu se întâmplă ceva pozitiv în zilele următoare. Eu oricum nu aveam contract cu UTA de ceva timp, ci un fel de înțelegere scrisă cu conducerea clubului. Practic, nu mai am serviciu acum și nici nu aș dori să mă implic în altceva până nu mă liniștesc. Sunt foarte afectat și tulburat după acest pas pe care l-am gândit demult, mi-e foarte greu să mă despart de UTA”, ne-a mărtu­risit Stupar.
Dulcea, solidar cu Falub
Adrian Dulcea își încheie și el activitatea în Calea Aurel Vlaicu înainte de a începe. Practic, atacantul de 35 de ani este solidar cu Adrian Falub și Marius Suller, cu care ar fi trebuit să compună viitorul staff tehnic „textilist” și nu a mai revenit în orașul nostru. „Decizia am luat-o împreună cu Adi Falub și Marius Suller, sunt destule lucruri la UTA de clarificat înainte de a ne putea face treaba ca lumea. Eu și așa am avut doar o înțelegere verbală cu conducerea clubului arădean, însă ceilalți băieți de la Pitești (n.a. Briceag, Cîrstoiu, Ivănică și Ion) au semnat contracte și se vor prezenta la programul echipei”, a spus Dulcea, care a confirmat și faptul că e în discuții cu noua formație a orașului din Trivale, însă e prematur să fie considerat un component al FCM Argeș Pitești.
Marțian: „Dă banii înapoi!”
Marțian nu știa de „dezertarea” lui Dulcea, iar pentru așa-zisa demisie a lui Falub are și o motivație. „Cum, nu mai vine Dulcea? I-am dat bani pe chitanță duminică, trebuie să ni-i dea înapoi dacă el s-a retras deja. Nici nu mai vreau să aud de el. Pe Adi Falub îl înțeleg căci i-a decedat un unchi, iar joi îl înmormântează la Cluj. Nu se poate gândi la fotbal, cum și mie mi-e greu să merg îna­inte din cauza problemelor foarte grave de sănătate ale mamei mele. Trebuie să o operăm din nou, iar ea mi-a spus că nu mai vrea să o chinuim…”, ne-a transmis principalul finanțator, care, pe de altă parte, nu a renunțat la gândul de a face echipă de promovare în Calea Aurel Vlaicu.
Practic, utiștii s-au pregătit cât de cât normal doar trei zile la finalul săptămânii trecute, însă din moment ce Adrian Marțian întârzie să rezolve problemele mari de la club, „Bătrâna Doamnă” este din nou în aer. Reflectoarele par puse din nou pe Giovanni Catanzariti, care ori găsește o variantă de avarie pentru a redresa rapid situa­ția, ori merge pe calea insolvenței.

Recomandările redacției