Sub pretextul că își caută un loc de muncă, un tânăr arădean a „ușurat” o societate comercială de bunuri în valoare de 6.000 de lei (video)

0
577

Luni dimineața, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost sesizat prin apel telefonic despre faptul că o persoană necunoscută a sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială. Echipajul de Jandarmerie direcționat la adresa indicată a fost informat de către reprezentantul societății comerciale că, în cursul zilei de duminică, au fost sustrase, din curtea societății și dintr-un autoturism, unelte folosite în construcții în valoare de aproximativ 6000 de lei. De asemenea acesta a indicat ca posibil autor al furtului un tânăr de 19 ani din Arad, care în urmă cu câteva zile s-a prezentat la sediul societății în căutarea unui loc de muncă. Deși i-a fost făcută o ofertă, acesta a plecat spunând că se mai gândește.

Însă, duminică dimineața, tânărul s-a întors, a escaladat gardul și a pătruns în curtea societății comerciale de unde a sustras o drujbă, o mașină de găurit, un flex și o autofiletantă, iar la plecare a deschis un autoturism, proprietatea societății comerciale, de unde a mai sustras o trusă cu scule și un cric hidraulic profesional, creând un prejudiciu total de aproximativ 6000 de lei.

Având semnalmentele tânărului, jandarmii l-au depistat în scurt timp pe strada Cocorilor din municipiul Arad. Acesta a recunoscut că a sustras bunurile respective, însă nu le mai deține deoarece le-a vândut unei persoane necunoscute.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul nefiind încă recuperat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.