Subprefectul de Timiş a murit din cauza Covid

0
407

Elena Popa, subprefectul judeţul Timiş, a murit duminică, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Ea s-a stins din viaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului ”Victor Babeş” din Timişoara.

Elena Popa a fost internată în spital pe 28 decembrie, pentru că avea febră şi rămăsese fără gust şi fără miros.

Subprefectul de Timiş a făcut o formă severă de COVID-19, iar la scurt timp, de la internare. Starea ei de sănătate s-a agravat. De mai multe zile, Elena Popa era internată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş, unde a fost intubată, conform Opinia Timişoarei.

Elena Popa a fost numită subprefect de Timiş în ianuarie 2020, completând alături de Mircea Bacala şi Liliana Oneţ echipa de conducere a Prefecturii Timiş.

În urmă cu o săptămână, Prefectul de Timiş, Liliana Oneţ, a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu pe pârtia de schi de la Muntele Mic.

Liliana Oneţ, mare pasionată de schi, se afla în vacanța în staţiunea Muntele Mic din judeţul Caraş-Severin. Din nefericire, la o coborâre cu schiurile Oneţ a căzut şi şi-a fracturat un picior. Liliana Oneţ a primit mai întâi îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost transportată la spitalul judeţean din Timişoara, unde a fost internată pe Secția de ortopedie.

Medicii i-au dat o veste proastă. Diagnosticul pus de medici a fost dublă fractură de tibie și peroneu.

Prefectul judeţului Timiş a fost operat şi va avea nevoie de o perioadă destul de lungă de recuperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.