Subprefectul Vasilică Damian și-a suspendat medicalul, dar demisionează după alegeri

0
688

După ce, în urmă cu o zi, ministrul de Interne, Marcel Vela a anunțat că va trimite la Arad medici pentru prefect și subprefect, afectați ambii de o viroză, subprefectul Vasilică Damian a revenit la Prefectură.

Acesta a declarat că a avut concediu medical până pe data 11 noiembrie, dar și l-a suspendat pe motiv că starea de sănătate i s-ar fi îmbunătățit. Amenințările ministrului cu trimiterea de doctori pentru cei doi – ironice, dar cu mesaj, au fost puse în discuție de subprefect. Și asta pentru că, legislația nu mai permite controlarea la domiciliu, a angajaților aflați în concedii medicale.

Potrivit celor de la Prefectură, nu au venit la Arad nici medici de la M.A.I, nici vreun corp de control.Subprefectul a anunțat că va demisiona imediat după alegerile prezidențiale. Întrucât Vasilică Damian a revenit pe funcție, nu mai este necesară desemnarea unui subprefect care să îi preia atribuțiile provizoriu, pe fondul alegerilor.

Prefectul Florentina Horgea este în continuare în concediu medical. Cei doi au declarant că toate activităţile prevăzute în calendarul electoral sunt în grafic, concediile de boală neafectând în vreun fel activitatea instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.