Succes al sportivilor de la UAV la Campionatul Naţional de Gimnastică Aerobică

0
356

Sportivii de la CS Universitatea Aurel Vlaicu Arad s-au întors cu mai multe medalii de la Campionatul Naţional de Gimnastică Aerobică, desfăşurat recent la Constanţa. Este o nouă dovadă a faptului că aici se face performanţă. La seniori, Gabriel Bocşer a obţinut medalia de aur; Francesca Morar şi Mihai Popa de la Deva au obţinut medalia de aur la dublu mixt juniori; echipa de trio junioare formată din Barbara Huber, Maria Dacina Neciu, Szofia Alexandra Meszar, din care a făcut parte şi Francesca Morar au obţinut medalii de argint; Szofia Meszar a obţinut medalia de bronz, în timp ce Barbara Huber a ocupat locul al IV-lea. „Aş vrea în primul rând să felicit conducerea CS UAV şi pe doamna antrenoare Ramona Haidu pentru rezultatele obţinute, dar şi pe sportivii care au obţinut aceste rezultate foarte bune. Sperăm ca şi pe viitor rezultatele să fie tot la fel. Clubul UAV beneficiază de tot sprijinul nostru şi sper ca fetele din trio care încă sunt eleve să îşi continue studiile la noi, după ce termină liceul, să ridice Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport”, a declarat prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

Ovidiu Şerban, preşedintele CS UAV a ţinut şi el să-i felicite pe sportivi şi a precizat că antrenoarea Ramona Haidu va merge la Campionatele Europene de Gimnastică Aerobică în calitate de arbitru, după ce a arbitrat şi la Campionatele Mondiale. „Sper ca în scurt timp să inaugurăm şi sala de sport, pentru ca sportivii să se poată antrena în cele mai bune condiţii. Mai vreau să ştie toată lumea că sportivii care au obţinut aceste rezultate vor fi premiaţi la sfârşit de an ”, a spus Ovidiu Şerban.

De menţionat că trei dintre componentele echipei de junioare care au obţinut argintul la trio învaţă la Liceul Teoretic Adam Muller Guttenbrunn, Colegiul Naţional „Preparandia” Dimitrie Ţichindeal şi la Liceul Csiki Gergely, antrenoarea spunând despre ele că sunt foarte bune al învăţătură. „Fetele din echipa de junioare au confirmat, cu toate că nu sunt în lotul naţional care va participa la Campionatele Europene. E prea târziu acum să le mai trimitem la Europene, pentru că perioada de înscrieri a trecut. Sper ca cel puţin un sportiv de la noi va merge la Campionatele Mondiale din Koreea”, a declarat Ramona Haidu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.