icimVicecampioana României nu a forţat decât atât cât a fost nevoie într-un joc deloc plăcut ochiului, dar în care arădencele şi-au atins scopul. Timişoara a etalat o echipă agresivă, uneori prea agresivă, lucru trecut cu vederea de arbitri, jucătoarele din oraşul de pe Bega agăţându-se de fiecare şansă ivită. De partea cealaltă destule erori, semn că Aradul încă se caută, dar şi că învinge chiar şi atunci când nu străluceşte.
Jose Araujo s-a folosit de tot lotul avut la dispoziţie, excepţie făcând Engelman, Nagy şi Manea, cu pro­bleme medicale. De altfel nu merita forţarea primelor două, în condiţiile în care săptămâna viitoare Aradul are meciuri grele, la Sfântu Gheorghe şi Alexandria.
Victoria de sâmbătă a fost dedicată de fete preşedintelui Marcel Urban şi soţiei sale Bianca, cea care chiar în ziua jocului a născut a doua fetiţă a cuplului.
Formații și marcatoare:
Arad: Milovanovic 21 (1×3), Simmons 14, Fussell 11 (1×3), Broomfield 8, Mercea 4, Crăciun 3. Au mai jucat: Brosovszky, Demeter
Timişoara: Pesovic 19 (2×3), Krnjetin 10, Moraru 8 (2×3), Erak 6, Stoiedin 2, Karakasevic 2. Au mai jucat: Dumitrache, Geleriu, Zidaru.

Recomandările redacției