Succes elocvent cu Rusu în prim-plan: Șoimii Lipova – Millenium Giarmata 4-1

0
360

Lipova a pierdut etapa trecută primul său meci din acest sezon al Ligii a III-a, dar înfrângerea a fost uitată rapid de trupa lui Flavius Sabău, care a învins clar Giarmata și s-a distanțat din nou la vârful clasamentului.
Gazdele au deschis scorul prin Denis Rusu în minutul 24, când acesta a primit o minge de la Sulea și l-a învins din 10 metri pe portarul Narița. Două minute mai târziu, Rusu a obținut o lovitură de la 11 metri, ratată însă de Kevin Trabalka, iar prima repriză s-a încheiat cu scorul de 1-0.
La două minute de la reluare, Trabalka și-a reparat greșeala și a dublat avantajul cu un voleu din 15 metri după o pasă primită de la Sulea. Juniorul Rusu și-a continuat recitalul cu golul de 3-0, o execuție aproape de vinclu de la 15 metri. După 10 minute internaționalul U18 a obținut încă un penalty, transformat de această dată de Poiană.
Giarmata a înscris golul de onoa­re în minutul 80 tot din penalty prin Ochea. Lipova s-a distanțat la trei puncte în vârful clasamentului și în următoarea etapă se deplasează la Alba Iulia pentru duelul cu Unirea.
Formații:
Lipova: Jianu – Savin (Pașcu 79), Calvin (Bercu 75), Vasiu, Burlă – Poiană (Vasinc 67), Dobrean, M. Popa (S. Popa 75), D. Rusu – Trabalka, Sulea.
Giarmata: Narița (Trifon 46) – Sorin, Cochințu, Covăsală, Gavrilă – Buzdugan – Rosenblum (Ferțu 70), Stupu (Gînju 46), Ciobotariu (F. Călin 63), Popan – Ochea.
Arbitri: Cătălin Roșu (Sălaj) – Cristian Mureșan, Gheorghe Tarba (ambii din Maramureș)
Observatori: Alexandru Rojneai (Alba Iulia), Ioan Rădulescu (Tg. Jiu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.