Succes mic la final de cantonament: Național Sebiș – Păulișana Păuliș 3-2

3
851

Național Sebiș a ieșit din cantonament cu ocazia amicalului cu singura formație de Liga a IV-a disponibilă în ziua primei etape a noului campionat. Păulișana Pă­uliș chiar a dat o replică destul de bună pe malul Crișului Alb, cedând la limită: 2-3.

Scorul pauzei a fost 2-1, după ce Dumitrache a marcat cu capul după un corner, Onțel l-a executat pe Lazea din afara careului, în timp ce D. Popa l-a executat și el elegant pe Jianu după pasa lui E. Calancea.

În partea secundă, cel mai pericuolos om al lui Călin Cojocaru și Cosmin Merșca a fost Igor Stepancev. Sârbul a înscris frumos la vinclu, din unghi, pentru 3-1, dar a mai și țintit în doouă rânduri barele. Din tabăra oas­pete a înscris direct dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri Dennis Calancea.

După ieșirea din stagiul de pregătire efectuat pe pla local, managerul Cojocaru a mai rărit puțin rândurile prin renunțarea la fundașii Cazacu și Anghel. „Am considerat că avem soluții mai bune pe posturile lor și nu avea rost să piardă o jumătate de an fără a juca constant. Alt­fel, dacă de răspunsul băie­ți­lor în cantonament sunt mul­țumit, de prestațiile din meciu­rile amicale nu prea. În primul rând, luăm prea ușor goluri, or o echipă cu pretenții nu-și permite acest lucru. Trebuie să remediem rapid aceste erori, mai ales că mai avem trei zile până la meciul de Cupă de la Cermei”, a spus Călin Cojocaru.

Păulișul nu a arătat tocmai rău la Sebiș, în condițiile în care i-au și lipsit doi-trei jucători importanți, ca și Crișan, Grigorian, Pleșca sau Bogdan. „Mi-aș fi dorit să aliniez echipa titulară în acest ultim amical, mai ales că ne aș­teap­­tă o serie de foc în Liga a IV-a. Dar, chiar și așa, bă­ieții s-au comportat bine în fața unei echipe bine pre­gă­tite, de Liga a III-a”, a spus Dinu Maghici, antrenorul Păuli­șanei.

Formații:
Sebiș: Jianu – Pop, Moisi, Dumitrache, Stepancev – Ruță, Cio­chină – Mărgărit, Onțel, Goșa – Enciu. Au mai jucat: Gakos – Susan, Rugină, Pintea, Pîslaru, Szekely, Cl. Vereș, Poștoarcă, Pet­culescu.
Păuliș: Lazea – Suciu, Itu, Ambruș – Șt. Calancea, Orza, E. Calancea, C. Gâlcă, Gugeanu – D. Calancea, D. Popa. Au mai jucat: E. Găină – Belei, Brandais, Vesa, Tekes, Todoran.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.