Suciu: „Punctele nu au valoare dacă nu batem și Reșița”

0
100

Prin absența lui Daniel Dan, Zsolt Muzsnay a apelat la unul din jucătorii sosiți în iarna trecută la Pîncota pentru postul de fundaș dreapta. Obișnuit să evolueze în centrul defesivei sau ca „în­chizător”, Cornel Suciu a evoluat pe postul de fundaș dreapta.
„Unde mă bagă antrenorul acolo încerc să îmi fac treaba, nu contează postul. Punctele sunt importante, dar nu ne putem bucura după ce am auzit că și-a rupt piciorul jucătorul de la U Cluj. Ne pare rău, e un moment trist, sperăm ca U. Cluj să aibă altă strategie decât noi și să își revină mai repede”, a spus  fostul fotbalist al Viitorului Constanța, care mai crede că încă un succes intern e necesar cu aerul: „Punctele nu au nicio valoare dacă nu batem etapa viitoare pe Reșița. Vrem să rămânem la mâna noastră înainte de deplasarea de la Satu Mare, unde s-ar putea să jucăm chiar pentru salvarea directă de la retrogradare”.
Suciu a ales Pâncota și pentru că spera să joace mai mult, mai ales că înainte de a pleca la Caransebeș a fost titular cert la formația din Podgorie.
„Am avut o perioadă mai grea în această iarnă și așa e în fotbal. Îți aștepți rândul, iar când intri trebuie să dai totul pentru a nu mai ieși din echipă”, a adăugat Suciu, care – probabil – odată cu revenirea juniorului Dan va fi luat în calcul pentru postul de fundaș central, acolo de unde absentează Pascariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.