Suflete pure de copii: Au făcut doar 16 lei, din vânzarea nucilor, dar s-au bucurat ca și când ar fi adunat milioane

0
415

Zilele trecute, am scris despre fetițele din localitatea Şomoşcheş, care au cules nucile din grădină, s-au așezat la o măsuță în fața casei și au încercat să le vândă. Banii obținuți urmau să ajungă la o fetiță în scaun cu rotile din Cermei. Reamintim că Rania și Iza au vrut să dea o mână de ajutor și să străngă bani pentru o fetiță cu grave probleme de sănătate. Așadar, au cules nucile din curte și au ieșit cu ele în fața porții la vânzare. Bănuții strânși din vânzarea nucilor vor fi donati către o fetită din  Cermei bolnavă, aflată  în scaun cu rotile.  Fetele au vizitat aceasta familie de mai multe ori și au îndrăgit fetița bolnavă, iar în urma acestor vizite s-au decis să facă acest gest, iar din banii adunați să îi cumpere pampers acestei fetițe de 6 ani, care a devenit prietena lor.

 Cu toate că au plecat la drum cu mare entuziasm, lumea nu a fost sensibilă la acțiunea lor. La sfârșitul zilei abia au obținut suma de 16 Lei. Dar micuțele nu s-au necăjit, din contră, s-au bucurat de parcă ar fi câștigat mii de lei, spun apropiații. ,, Raisa Iza au reușit sa adune 16 lei , o nimica toată…dar bucuria lor a fost de parca au adunat 2.000 Lei”, spune o apropiată a familiei. ,,Oamenii au donat din suflet, abia așteptăm să vizitam din nou familia fetitei bolnave împreună cu fetele și să o ajutăm”, continuă aceasta.  

Atunci când treceți prin Şomoşcheş opriți-vă din drumul vostru grăbit și gândiți-vă că pentru micuțe orice leu aduce bucurie dar și speranță că își vor putea ajuta prietena bolnavă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.