Suma IMENSĂ pe care a donat-o Metallica în timpul celui mai recent turneu european

0
309

T rupa americană Metallica a donat suma totală de 1,5 mi­li­oane de dolari unor asociaţii din oraşele unde a susţinut concer­tele din cel mai recent turneu european, WorldWired, iar printre campaniile susţinute se numără şi „Dăruieşte Viaţă”, desfăşurată în România, po­trivit Mediafax.
„Un mare mulţumesc pentru toţi cei care au asistat la un show european #WorldWired şi ne-au ajutat să donăm 1,5 milioane de dolari unor asociaţii locale din oraşele unde au avut loc cele 25 de concerte”, se arată într-un mesaj publicat pe contul Metallica de pe reţeaua de micro-blogging Twitter.
Metallica a creat fundaţia All Within My Hands în 2017, cu scopul de a face donaţii unui număr cât mai mare posibil de organizaţii caritabile.
Astfel, trupa Metallica – ce a cântat pentru a patra oară la Bucureşti pe 14 august – s-a alăturat şi campaniei Dăruieşte Viaţă pentru primul Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România. Înainte să apară în faţa publicului de pe Arena Naţională din Capitală, trupa a donat 250.000 de dolari, prin fundaţia sa All Within My Hands, pentru construirea primului spital oncologic pentru copii din România.
„Ultima parte a turneului european începe cu o donaţie specială. Împreună cu fanii care participă la spectacolul de pe Arena Naţională din Bucureşti, România, şi printr-o generoasă sponsorizare de la Mastercard, Metallica a oferit Dăruieşte Viaţă 250.000 de do­lari înaintea concertului. Donaţia este destinată iniţiativei #NoiFacemUnSpital a Asociaţiei Dăruieşte Viaţă”, a anunţat site-ul fundaţiei.
Primul Spital de Oncologie şi Radiotera­pie Pediatrică din România va avea nouă niveluri, șase etaje şi 12.000 mp. Potrivit site-ului asociaţiei, proiectul este finanţat exclusiv din donaţii de la persoane fizice şi companii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.