Omul de afaceri Ovidiu Palcu intervine din nou într-un caz cu grave probleme de sănătate, oferind speranță Andreei Sas, o mămică de 31 de ani din Ineu, care nu își dorește altceva decât „viață, pentru a-mi putea crește copilul“. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Andreea are însă nevoie de o sumă consistentă de bani, care să îi asigure tratamentul. Tânărul om de afaceri nu a rămas indiferent la drama Andreei și a suportat o parte consistentă din suma de care aceasta avea nevoie.

Vreau să mulțumesc din suflet Societății INTECO HOLDING SRL care a făcut minuni în cazul Andreei Sas. Femeia avea nevoie de o sumă imensă de bănuți…

Singura speranță ne-am pus-o în oameni, oameni cu suflet mare, iar Dumnezeu ne-a scos în cale un înger pământesc.

Nu e prima dată când domnul Palcu face minuni în cazurile oamenilor cu probleme de sănătate grave. Nici de data asta nu a stat deoparte.

Suma donată de domnul Ovidiu Palcu, 108.576.60 lei (22.000 euro), bănuții de care Andreea a avut nevoie urgentă, au ajuns la noi și implicit la Andreea, se arată într-o postare a Asociației Fii OM, e gratis, cea care s-a ocupat de cazul Andreei Sas.

„Nu știu cum să vă explic în cuvinte sentimentul care ne-a încercat la primirea dovezii transferului. Un sentiment de fericire, un sentiment de speranță. Acum, Andreea are fondurile necesare pentru a lupta în continuare.

Când am vorbit vineri cu ea se auzea din vocea ei că e epuizată de plâns, de gânduri, de absolut tot…

Avem încredere în Dumnezeu că va fi bine. Andreea e o luptătoare și va ieși învingătoare cu siguranță“, se mai arată în postarea Asociației Fii OM, e gratis.

Povestea Andreei Sas

Drama prin care trece Andreea Sas o aflăm chiar din postările sale.

Eu sunt Andreea. Sunt o femeie la început de viață. Am 30 de ani, un soț deosebit și o minune de fetiță de abia 6 luni. Anul trecut în această perioadă eram cea mai fericită femeie din lume. Aflasem de curând că sunt însărcinată, iar dorința de a deveni mama m-a făcut să mă simt binecuvântată de Dumnezeu.

Fericirea mea a fost spulberată în luna februarie, când am fost diagnosticată cu o forma agresivă de cancer: Melanom malign (cancer de piele).

Fiind însărcinată, s-a decis de către medicii din Timișoara să abordăm problema chirurgical, fiindcă tratamentul ar fi afectat puiul de om din burtica mea. Operația și recuperarea au fost un calvar din cauză că nu aveam voie să iau niciun fel de calmante. Din păcate operația nu a fost curativă, iar cancerul a crescut cu o forță și mai mare.

În luna aprilie am fost supusă la încă o intervenție chirurgicală la Cluj, iar după aceasta s-a reconfirmat diagnosticul inițial de Melanom malign.

După nașterea puiului meu în luna iunie și trecerea perioadei de lăuzie am început investigațiile oncologice și tratamentul cu imunoterapie la Timișoara în luna august.

Suntem în luna decembrie, iar cancerul meu a ajuns în stadiul IV. Fiecare parte din corpul meu doare, efectele tratamentului oncologic sunt dezastruoase. Singura mea speranță la viață ar fi un tratament personalizat în străinătate.

Cu toții știm ca acest lucru nu este posibil fără niște sume imense de bani. Până acum am încercat din răsputeri să răzbim cu ajutorul familiei, însă am ajuns la capătul puterilor….

Vreau ca fetița mea să mă cunoască și sănătoasă, să crească alături de noi și eu să mă pot bucura de ea și de viață.

Așa că vă rog pe voi, oameni buni :

Ajutați-mă să îmi văd fetița crescând!, se arată într-o postare de la sfârșitul anului trecut.

Situația se agravează… și mai mult

În urma investigațiilor amănunțite făcute în luna decembrie a anului trecut, Andreea a primit vestea că lucrurile stau mai rău decât știa. Sunt metastaze lombar, la oasele bazinului, extremitățile femurale bilateral și cerebral, scrie Andreea.

După un tratament de șase luni în România, medicii din Viena i-au dat alt diagnostic

De câteva zile încerc să procesez informația primită și nu stiu cum. Am primit răspuns din Viena că am alt diagnostic decât cel pe care îl știam și pentru care am facut 6 luni de tratament.

Diagnosticul meu este sarcom de celule clare. Am ajuns în Viena și am început tratamentul pentru dureri ca organismul meu să își revină puțin urmând să încep și tratamentul oncologic corect în această săptămână“, a scris Andreea Sas.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției