Melissa_SattaEste logodită cu un fotbalist şi ştie exact ce-şi doreşte de la viaţă, iar faptul că partenerul ei este de culoare nu poate decât să o încânte.

Melissa Satta este decisă să-i dăruiască un urmaş lui Kevin Prince Boateng. „Aş fi fericită să avem un copil frumos, «ciocolatiu». Sunt albă ca zăpada, sper să mă molipsesc de culoare de la el”, a mărturisit frumoasa italiancă, precizând că „orice moment este bun pentru asta. Dacă se va întâmpla, atunci aşa să fie, nu-mi va schimba modul de a lucra. Maternitatea nu este o boală”.

Fotbalistul care joacă acum în Germania, la Schalke 04, şi-a amintit de prima lor întâlnire, care a avut loc în 2011: „La o lună după ce am cunoscut-o, i-am cerut să iasă cu mine şi a acceptat. Am sosit la timp, a trebuit să aştept trei ore, dar când a deschis uşa liftului şi am văzut-o ieşind, mi-am spus: «Este femeia vieţii mele»”.

O dragoste frumoasă, cel puţin în vorbe. Dar va rezista ea probei timpului, care a destrămat atâtea legături romantice din lumea sportului şi a showbizului?

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției