cutitAu băut peste măsură iar atunci când au devenit violenţi barmanul a refuzat să îi mai servească. Vorbim despre doi tineri care şi-au petrecut seara într-un bar din Ghiroc unde s-au cinstit cu mai multe pahare de băutură. Atunci când barmanul a considerat că cei doi au băut destul, a refuzat să îi mai servească, cel mai probabil spre binele lor. Gestul însă, i-a nemulţumit profund iar clienţii au devnit violenţi. Au început să ameninţe iar unul chiar a scos un cuţit pentru intimidare.
„Un echipaj a intervenit pentru aplanarea unui scandal ce a avut loc într-un local din comuna Ghioroc. La faţa locului, jandarmii au aplanat conflictul şi au procedat la identificarea persoanelor implicate. După verificări a rezultat faptul că doi bărbaţi, Ciprian R. în vârstă de 34 de ani şi Iosif K, în vârstă de 23 de ani, pe fondul consumului de alcool şi supăraţi că nu mai sunt serviţi cu băuturi, au trecut la ameninţări cu acte de violenţă la adresa barmanului. În ameninţări, unul din cei doi s-a folosit şi de un cuţit cu lama de 19 cm”, a declarat maior Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt al STPF Arad.
Cuţitul a fost ridicat de jandarmi în vederea confiscării iar cei doi sunt cercetaţi pentru ameninţare, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept, a cuţitului.

Recomandările redacției