Supermaratonul Arad-Bekecsaba a ajuns la cea de-a 19-a ediție

0
258

La sediul primăriei Municipiului Arad, a avut loc astăzi o conferință de presă în care s-a discutat despre unul din cele mai importante evenimente ale sezonului de primăvară, Supermaratonul Arad-Bekecsaba care va avea loc în perioada 21-22 mai.

În sala „Regina Maria“ au fost prezenți: Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad, Levente Bognar viceprimarul Municipiului Arad, Szarvas Péter, primarul orașului Bekescsaba și Tibor Kiss, viceprimarul oraşului Bekescsaba.

Ne bucurăm că reuşim să menţinem această traadiţie, anul trecut am avut onoarea ca împreună cu preşedintele Federaţiei de Atletism, Sandu Ioan, să mergem la Bekescsaba şi să fim în delegaţia care va da startul acestei competiţii. Vreau să mulţumesc partenerilor care sunt din ce în ce mai mulţi pentru acest eveniment, avem şi primăria Pecica şi Iratoşu alături de noi, poliţia locală şi poliţia de frontieră au fost parteneri şi vor fi şi în acest an şi tinerii de la Cetatea Voluntarilor ne vor ajuta în acest an la organizarea competiţiei. Municipiul Arad a făcut eforturi să crească implicare în sportul de masă, de aceea aceste evenimente au făcut ca arădenii să participe din ce în ce mai mult la activităţile sportive, acum că a venit primăvara puteţi observa cum arată faleza, numărul mare de oameni care alergă atât pe malul Mureşului cât şi pe stadionul Gloria. În continuare cu bugetul pe care îl avem vom investi în bazele sportive, anul acesta vom începe construcţia a patru terenuri de sport în zona I.C.R.T.I “ a declarat Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad.

Organizatorii competiţiei vor fi: Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Buda Cash Bekescsabai Atletikai Club şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.