La începutul lunii iunie, mai exact în zilele de 2 și 3, va avea loc cea de-a XXI-ediție a „Supermaratonului Békéscsaba – Arad – Békéscsaba”. Ieri, în Sala Regele Ferdinand a avut loc conferinţa de presă cu tema Supermaratonul Arad – Bekescsaba. Primăria municipiului Arad a fost reprezentată de primarul Gheorghe Falcă şi viceprimarul Bognar Levente, iar organiza­torii din Bekescsaba, de vice­primarul Kiss Tibor şi Czegledi Katalin, din partea Clubului Atletic din Bekescsaba.
Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a spus: „Am semnat acordul între cele două oraşe. Suntem la ediţia XXI. Am făcut un raport al ediţiei precedente când am avut la start peste 1.500 de participanţi. Noi vom încerca în Arad să legăm evenimentele acestui supermaraton de alte evenimente culturalo-sportive pentru municipiul nostru astfel încât ziua de sâmbătă să fie una dinamică pentru cetăţenii municipiului, dar să fie şi o zi de prezentare a gastronomiei şi a lucrurilor frumoase din municipiul Arad pentru oaspeţii care vin în număr foarte mare“.
Viceprimarul oraşului Bekescsaba, Kiss Tibor, a afirmat: „Suntem foarte bucuroşi că am ajuns la cea de XXI-a ediţie a acestui eveniment. Putem să spunem că avem 20 de ani de parteneriat, ceea ce înseamnă foarte mult pentru cele două comunităţi. Vreau să-i mulţumesc domnului primar şi domnului viceprimar pentru atitudinea pozitivă manifestată vizavi de acest eveniment. Doresc să mulţu­mesc tuturor organizatorilor pentru implicare şi devotament şi nu pot decât să sper că şi vremea va ţine cu noi şi mai ales cu sportivii aliniaţi la start”.
(G.C.)

Recomandările redacției