Superproducţia „Venom” cu Tom Hardy, în fruntea Box Office-ului (video)

0
810

Superproducţia „Venom”, de Ruben Fleischer, cu Tom Hardy în rolul principal, s-a menţinut pe locul întâi în box office-ul nord-american, cu încasări de 35,7 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit boxofficemojo.com.

În „Venom”, un film din universul Marvel, Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate de pe urma unei substanţe misterioase de provenienţă extraterestră, scrie Mediafax.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american se menţine musicalul „S-a născut o stea/ A Star Is Born”, cu care actorul Bradley Cooper debutează ca regizor şi care a avut încasări de 28 de milioane de dolari. Un remake al filmului omonim din 1937, lungmetrajul o are în rolul principal feminin pe superstarul muzicii pop Lady Gaga.

Pe poziţia a treia s-a situat o premieră, „Primul om pe Lună/ First Man”, de Damien Chazelle, cu Ryan Gosling în rolul principal, care a avut încasări de 16,6 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea primei misiuni NASA pe Lună cu echipaj uman şi se concentrează pe personalitatea lui Neil Armstrong.

Producţia Sony „Goosebumps 2: Halloween bântuit/ Goosebumps 2: Haunted Halloween”, de Ari Sandel, s-a situat de pe locul al patrulea în weekendul premierei, cu încasări de 16,2 milioane de dolari.

Pe poziţia a cincea în box office-ul nord-american, în coborâre cu două locuri, s-a situat animaţia Warner Bros. „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot”, de Karey Kirkpatrick şi Jason Reisig, care a avut încasări de 9,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Povestea unor Yeti care se întâlnesc cu un om beneficiază de vocile unor actori precum Channing Tatum, LeBron James, James Corden, Zendaya şi Danny DeVito.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.